نحوه عملکرد جاروبرقی

%name نحوه عملکرد جاروبرقی

جارو برقی حاوی 1 موتور می باشد که توسط برق روشن می شود

نحوه عملکرد جاروبرقی

جاروبرقی یکی از وسایل با بها محسوب می شود مخصوصا زمانی که داخل منزل کثیف و پر از گرد و خاک می باشد.

اگر از نحوه کار جاروبرقی اطلاع داشته باشیم زمانی که گرفتار مشکل می شود به آسودگی می توانیم عیب آن را رفع کنیم.

جارو برقی حاوی 1 موتور می باشد که توسط برق روشن می شود و ابتدا به کار می کند، موتور 1 فن را به جنبش در می آورد که فشار هوا داخل جاروبرقی را کم می کند و در این حالت 1 خلاء جزئی ایجاد می شود. در عاقبت فشار هوای خارج به هوای داخل نیرو داخل می کند تا از راه لوله به داخل جاروبرقی جنبش کند.

وقتی هوا به داخل جاروبرقی می رسد گرد و خاک و فاسد ها توسط فیلتر از هوا سوا می شوند. جاروبرقی ها دارای انواع مختلفی از فیلتر می باشند. در بیشتر جارو برقی ها 1 کیسه مخصوص پارچه ای یا کاغذی وجود دارد که هوا می تواند از آن ردشدن کند ولی بیشتر گرد و خاک و فاسد ها نمی توانند ردشدن کنند و در عاقبت داخل آن جمع می شوند.

در بعضی جاروبرقی از 1 محفظه ی مخصوص به نام کانیستر استفاده می شود که هوای مکیده شده به همراه فاسد ها داخل آن با سرعت می چرخد و وقتی گرد و خاک به دیواره برخورد می کنند به پایین افتاده و ته کانیستر جمع می شوند. هوای تقریبا پاک از بالای آن به بیرون هدایت می شود.

بیشتر بخوانید:  معرفی انواع چرخ گوشت صنعتی

در برخی دیگر از جاروبرقی از آب برای تمیزکاری و شستشو استفاده می شود، در این حالت گرد و خاک داخل ذرات آب گیر می افتند. چون ذرات آب از هوا سنگین تر هستند، وقتی آن ها به داخل جاروبرقی می رسند در مخزن می افتند.

در موتور وکیوم استاندارد در اقبال زیرین فن قرار دارد که مکش هوا را ایجاد می کند. وقتی هوا داخل می شود به سمت موتور هدایت نمی شود و از راه روزنه های کنار به بیرون منتقل می گردد. بنابراین در این مدل ها از 1 فن دیگر برای خنک کردن موتور استفاد ه می شود.

%name نحوه عملکرد جاروبرقی

جارو برقی از 6 اجزای اصلی تشکیل شده می باشد

جاروبرقی ممکن می باشد به مشابه يک ماشين پيچيده باشد اما يک جاروبرقی متداول واقعا تنها از 6 جز اصلی می باشد:

پورت مکش که ممکن می باشد حاوی لوازم متفاوتی برای تميز کاری باشند

پورت خروجی

موتور الکتريکی

فن

کيسه متخلخل

مکانی که همه اجزاي گفته شده در آن قرار گرفته می باشد.

جاروبرقی چگونه کار می کند؟

هنگامی که جاروبرقی را به پريز برق وصل می کنيد و آن را روشن کنيد:

1. الکتريسيته موتور را به کار می اندازد. موتور به فن وصل شده می باشد که دارای پره های زوايه دار (مشابه پروانه هواپيما) می باشد.

2. همانطور که پره های فن می چرخد آنها هوا را  به سمت پورت خروجی می برند.

3. هنگامی که ذرات هوا رو به جلو جنبش می کنند تراکم ذرات (و بنابراين فشار هوا) در جلوی فن افزايش می يابد و در پشت فن کاهش می يابد.

بیشتر بخوانید:  ماهی گوپی و روش نگهداری و تکثیر آن

افت فشار پشت فن مشابه همان افت فشاری می باشد که در پشت نی هنگامی که نوشيدنی را مزه مزه می کنيد رخ می دهد. سطح فشار در سطح پشت فن نسبت به هوای خارج از جاروبرقی (محيط فشار هوا) کاهش می يابد. اين سبب مکش و خلا جزيی درون جاروبرقی می شود. هوای محيط خودش را به جهت جاروبرقی از طريق پورت ورودی هل می دهد چون فشار هوای درون جاروبرقی کمتر از فشار خارج می باشد.

همانطور که فن دارد جنبش می کند موقعیت ردشدن جاروبرقی باز باقی می ماند و جريان ثابتی از هوا از طريق پورت ورودی جنبش داخل شده و از پورت خروجی خارج می شود. اما چگونه جريان هوا کثيفی و بقايا را از روی موکت و قالی جمع آوری می کند؟ مبنای کليدی اصطکاک می باشد.

اين آلودگی ها و کثيفی ها به کيسه جاروبرقی منتقل می شود ( ممکن می باشد اين کيسه، يک کيسه پارچه ای باشد و يا يک کيسه کاغذی يکبار مصرف که درون يک کيسه پارچه ای قرار دارد).

هوای نسبتاً تميز هم از پشت دستگاه خارج می شود. توجه داشته باشيد که هوايی که خارج می شود بسيار گرمتر از هوايی می باشد که داخل می شود زيرا گرمای اضافه را از موتور الکتريکی جذب می کند.

منبع

مطلب پیشنهادی

معرفی گیاه گل سنگ، روش پرورش و تکثیر

[ad_1] گیاه گل سنگ صورتی و سفید همه چیز درباره گیاه گل سنگ گل سنگ گیاهی …