طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

[ad_1]

 %name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

روش تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

طبخ این دستورالعمل قیمه های کلاسیک مرغ خوشمزه، به اندازه کافی آسان است می توانید آن را در روزهای هفته بپزید و جایگزین مناسبی برای گوشت های دیگر است. می توانید آن را در کنار سیب زمینی و برنج، سرو کنید.

این قیمه های مرغ یک غذای کلاسیک است که در میزهای تعطیلات در سراسر ایالات متحده ظاهر می شود. اگرچه تغییرات بی حد و حصر وجود دارد و هر خانواده یک دستور العمل مورد علاقه دارد، اما این غذا برای مرغ های کوچک و خرد شده یک دستور العمل آسان است که می توانید به عنوان پایه استفاده کنید. طبخ این دستورالعمل خوشمزه به اندازه کافی آسان است و می تواند جایگزین خوبی برای گوشت های دیگر باشد. این غذا را در کنار سیب زمینی و برنج، میل کنید.

اکثر آشپزها از نان بیات استفاده می کنند، زیرا نان خشک مایع را به راحتی جذب می کند و بافت بهتری به مواد پر شده می دهد. نان خیلی نرم می تواند نتیجه ای به همان اندازه نرم داشته باشد. اگر نان شما خیلی تازه است، یک مشت خرده نان ذرت به آن اضافه کنید تا مخلوط سفت شود.

طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ:

مواد لازم برای قیمه های کلاسیک مرغ :

 کره بدون نمک یک سوم فنجان
 کرفس درشت خرد شده نصف فنجان
 پیاز ریز خرد شده یک چهارم تا نصف فنجان
 نان مکعبی خرد شده 4 فنجان
نمک کوشر نصف قاشق چایخوری
 چاشنی مرغ برای مزه دار شدن نصف قاشق چایخوری
 فلفل سیاه تازه آسیاب شده  یک چهارم قاشق چایخوری
 مریم گلی ریز خرد شده  یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری
آب مرغ نصف تا سه چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رول شام آسان

طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ :

تمام مواد لازم را آماده کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

مواد لازم برای قیمه های کلاسیک مرغ

فر را با دمای 160-170 درجه سانتیگراد گرم کنید و با استفاده از یک قطعه کوچک کره، یک ظرف مناسب برای پخت را چرب کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

ظرف مناسب پخت را چرب کنید

کره ی باقیمانده را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​گرم کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

کره را آب کنید

کرفس و پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا پیازها شفاف شوند و کرفس کمی نرم شود.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

پیاز و کرفس خرد شده را به کره اضافه کنید

در یک کاسه بزرگ، مخلوط پیاز و کرفس را با مکعب های نان، نمک، ادویه مرغ، فلفل و مریم گلی مخلوط کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

نان خرد شده و چاشنی و ادویه ها را با هم مخلوط کنید

آب مرغ را اضافه کنید تا زمانی که فقط مرطوب شود. با نصف فنجان شروع کنید و در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید. آن را بچشید و چاشنی را اضافه کنید و مزه ی آن را تنظیم کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

تمام مواد را با هم مخلوط کنید

تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و سپس آنها را به مخلوط مواد آغشته کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

تخم مرغ را هم بزنید و به مواد اضافه کنید

با قاشق از مواد، داخل ظرف پخت بریزید و با فویل روی آن را بپوشانید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

مواد را داخل ظرف چرب شده بریزید و روی آن فویل بکشید و در فر قرار بدهید

حدود 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. فویل را بردارید و به مدت 10 تا 15 دقیقه ی دیگر اجازه بدهید بپزند.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

زمانی که پخت فویل را بردارید و اجازه بدهید روی آن کمی بپزد

بیشتر بخوانید:  روش پخت مربا موز

تغییرات دستور العمل

این دستور را می توانید تغییراتی بدهید و به آن مواد دیگری اضافه کنید.

 آجیل را برای ترد شدن اضافه کنید. پسته، بادام هندی یا مغزهای آفتابگردان عطر و طعم لطیفی اضافه می کنند. نگران نباشید، نصف فنجان آجیل یا دانه های دلخواه خود را قبل از پخت اضافه کنید.

 از سبزیجات دیگر مانند هویج رنده شده، شلغم ریز مکعب یا جعفری می توانید استفاده کنید.

 می توانید گیاهان مختلف را به جای مریم گلی امتحان کنید. مثلا مرزه یک گیاه مرغ کلاسیک است، اما رزماری یا آویشن به زیبایی طعم مرغ را تکمیل می کند.

 4 برش بیکن غلیظ را مکعب خرد کنید و سرخ کنید، چربی آن را تخلیه کنید و قبل از پخت با مواد مخلوط کنید. برای قیمه های کاملاً پراکنده، از چربی بیکن برای پخت پیاز و کرفس استفاده کنید و در صورت نیاز مقداری کره به آن اضافه کنید.

 میوه خشک اضافه کنید. بسیاری از دستور العمل ها برای پر کردن شکم مرغ یا بوقلمون با میوه طعم شیرین و ملسی می دهند. از نصف فنجان زردآلو خشک، کشمش طلایی یا انجیر ریز خرد شده استفاده کنید و قبل از پخت مرغ یا بوقلمون آن را با مواد مخلوط کنید. و داخل شکم پرنده ی مورد نظرتان بریزید.

 تخم مرغ ها را با نصف بسته توفوی ابریشمی جایگزین کنید. اگر نمی خواهید از تخم مرغ استفاده کنید یا به دلیل آلرژی غذایی نیاز به جایگزینی دارید، به سادگی توفوی ابریشمی را له کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل

 کره را با مارگارین جایگزین کنید.

آیا باید یک تخم مرغ را به مواد غذایی خود اضافه کنیم؟

برای اینکه بعد از پخت و پز شکل بگیرد، به یک مواد چسبنده نیاز داریم. مرسوم ترین ماده چسباننده استفاده شده، تخم مرغ است که باعث می شود مواد قلیایی سبک و ترد شود و در عین حال به چسبیدن آن کمک می کند. از گزینه های جایگزین مانند توفو می توان برای دستورهای وگان استفاده کرد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه ساده

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …