طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

[ad_1]

%name طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یکی از شیرینی های پرطرفدار میباشد شما می توانید آن را به آسودگی در منزل تهیه کنید.

شیرینی ناپلئونی (به انگلیسی: Napoleon) یا میل فُی (به فرانسوی: Mille-feuille) (فراگویی فرانسه: /mil fœj/) در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ و تاریخچه فرانسوی میباشد.

میل فُی نام اصلی این شیرینی در فرانسه میباشد. اما فرانسوی ها به آن ناپلئون نیز می گویند و در بسیاری از کافه های فرانسه به این نام فروخته می شود. ناپلئونی در برخی از کشورها مشابه ژاپن در گروه پای‌ها دسته‌بندی شده‌ میباشد و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی ها قرار دارد.

ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه قدیمی فرانسوی دارد درست می‌شود. به‌طور سنتی در میان لایه‌های این خمیر کرم کاستارد فرانسوی قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می‌شود. همچنین ممکن میباشد بجای کرم کاستارد، خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود.

همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی موادی مشابه شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودرشده یا آیسینگ به صورت راه راه یا ايفاي نقش های نامنظم به رنگ قهوه ای و سفید استفاده می شود.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا :

%name طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

درست کردن شیرینی ناپلئونی

برای تهیه ی شیرینی ناپلئونی می توانید خمیر هزارلا را خودتان تهیه کنید یا آن را به صورت آماده استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی :

خمیر هزارلا یا میل فوی آماده 1 بسته
خامه قالب گرفته یک و نیم پیمانه
خلال یا پودر بسته برای تزیین
 پودر قند برای تزیین

مراحل تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی :

برای تهیه ی شیرینی ناپلئونی می توانید خمیر هزار لا را داخل منزل تهیه کنید یا آن را به صورت آماده خریداری کنید.

قبل از اینکه تهیه شیرینی را ابتدا کنید، فر را روشن کنید و  روی 180 درجه سانتگیراد تنظیم کنید. خمیر هزارلا در اغلب سوپر مارکت های بزرگ و فروشگاه های مواد غذایی قابل دسترسی میباشد. بعد از اینکه خمیر را باز کردید بدون اینکه لایه کاغذی زیر خمیر را سوا کنید به همان صورت آن ها را روی سینی فر باز کنید. بعد به وسیله چاقو آن را به قطعه هایی با ابعاد مساوی به سلیقه ی خودتان تقسیم کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک حلوا

اکنون سینی را داخل فر قرار بدهید و 15-20 لحظه که بستگی به نوع فر شما دارد، روزگار بدهید تا خمیرها بپزند و حجم آن ها 2 تا 3 مساوی شود.

پس از اینکه خمیر حسابی حجم گرفت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید تا کاملاً خنک  شوند. همانطور که می دانید، نان های مابین این شیرینی زیاد ترد و شکننده هستند و به همین دلیل سبب می شود میل کردن این شیرینی کمی سخت شود. ما برای لایه های میانی این شیرینی به مقداری پودر نان هزارلا نیاز داریم پس، از اقبال هایی که کوچکتر و یا نامتقارن هستند استفاده کنید.  اگر خمیر شما زیاد پف کرده میباشد و کار کردن با آن سخت میباشد با چاقو به آرامی روی آن ضربه بزنید تا هم پف آن بخوابد هم از خرده های نان آن برای لایه های شیرینی استفاده کنید. خرده های نان را به وسیله ی دست پودر کنید.

%name طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

نکاتی برای تهیه ی شیرینی ناپلئونی

اکنون خامه ی قالب گرفته را که از قبل آماده کرده اید و یا آماده خریداری کرده اید را داخل قیف بریزید. اگر قیف نداشتید موردی ندارد می توانید به آسودگی این کار را ادامه بدهید.

یک قطعه از نان ها را روی ورقه ای صاف قرار بدهید و با کمک قیف بدون ماسوره یا حتی به وسیله ی یک چاقو مقداری از خامه را بردارید و یک لایه را کاملاً به خامه آغشته کنید. سپس کمی از پودر نان هزارلا را روی لایه خامه ای بپاشید.

و بعد یک لایه دیگر از نان را روی لایه زیرین قرار بدهید و با فشار کم دست، آن را روی جای خودش تغییرناپذیر نگه دارید و مجدداً مرحله قبل را دوباره‌کاری کنید.

می توانید دوباره برای لایه ی سوم هم این مراحل را انجام بدهید. هرچه عدد لایه ها بیشتر باشد خوردن آن سخت تر می شود. این کاملا سلیقه ای میباشد سپس روی لایه ی آخر مقداری خامه بزنید و روی آن نان های خرد شده بریزید و مقداری پودر قند روی آن الک کنید و با پودر پسته و خلال پسته آن تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پنیر مونتری جک

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا :

%name طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز درست کردن شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا

مواد لازم برای شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا :

 خمیر یوفکا 3-4 ورق
 خامه  1 پیمانه
 پودر قند به مقدار لازم
 پودر پسته به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر یوفکا :

برای تهیه ی ناپلئونی با خمیر یوفکا، ابتدا خمیر را بیرون از فریزر قرار بدهید تا یخ آن باز شود برای بهتر بودن بهتر میباشد حدود 12 ساعت قبل از فریزر خارج کنید و داخل یخچال قرار بدهید.

سپس آن را به صورت لایه ای تا بزنید به صورتی که خمیر به شکل نواری درست شود هر کدام از این خمیرهای نواری حدودا 8 لایه می شوند و کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار بدهید و خمیرها را داخل آن قرار بدهید. فر را در دمای 180 درجه قرار بدهید حدودا 10 لحظه خمیر را داخل فر قرار بدهید. تمرکزفکر کنید خودتان به آن سر بزنید زیرا میزان حرارت فرها گوناگون میباشد مراقب باشید خمیرتان نسوزد و تنها حالت خشکی به خود بگیرد و مقدار کمی برشته شود.

سپس آن ها را از فر خارج کنید، هر کدام از این نوارها را به صورت کوچکتر برش بزنید، پس از اینکه خنک شدند خامه ی قالب گرفته را بین خمیرتان با چاقو بمالید لازم نیست هر لایه خمیر یک لایه خامه باشد حدودا 3 صف خامه بین آن ها باشد کافی میباشد. بعد از زدن خامه لایه های دیگر را روی آن قرار بدهید. در روی کار یک صف خامه بزنید و خرده های نان هنگام برش زدن را روی خامه ها بریزید و مقداری پودر قند را با الک روی شیرینی بپاشید و با مقداری پودر پسته تزیین کنید.

* هر شیرینی حدودا 24 صف خمیر و 3-4 صف خامه میباشد.

طرز تهیه خمیر هزارلایه :

%name طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

طرز درست کردن خمیر هزارلا

مواد لازم برای خمیر هزارلایه :

 مارگارین هزارلا  350 گرم
 جوهر لیمو  1 گرم
 نمک 2 گرم
 روغن مایع  75 گرم
آرد 750 گرم
 آب سرد 275 گرم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش سماق به روش های مختلف

طرز تهیه خمیر هزارلایه :

آرد و جوهر لیمو را با هم مخلوط کنید سپس کم کم آب را افزایش کنید یکم که خمیر شکل گرفت روغن و نمک را افزایش کنید اگر نیاز به آب داشت آب افزایش کنید. خمیر را آنقدر ورز بدهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیاورید. ممکن میباشد آب کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشد پس تو افزایش کردن آب تمرکزفکر کنید خمیر نباید به دست بچسبد سپس آن را به شکل یک چانه ی بزرگ در بیاورید و وسط آن را با چاقویی تیز یک نشان + بگذارید و روی خمیر را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال بگذارید.

اکنون مارگارین هزارلا را بین دوتا نایلون قرار بدهید و با وردنه باز کنید و بعد داخل فریزر قرار بدهید. بعد از اینکه مارگارین سفت شد خمیر را از داخل یخچال بیرون بیاورید و با وردنه روی آن بکشید و خمیر را باز کنید بعد مارگارین را روی خمیر قرار بدهید.

و اطراف خمیر را روی مارگارین برگردانید به صورتی که کره بین خمیر باشد و اصلا پیدا نباشد و با وردنه صاف کنید. آردهای اضافی خمیر را بردارید و با وردنه ضربه های آرام به خمیر بزنید و خمیر را پهن کنید. آردهای اضافی خمیر را با برس پاک کنید و از لبه های بالا و پایین خمیر روی آن قرار بدهید و خمیر را از وسط تا کنید به صورتی که خمیر 4 لاتا شده باشد و بعد آن را داخل ظرفی قرار بدهید و روی آن نایلون بکشید.

و داخل یخچال قرار بدهید بعد از 20 لحظه خمیر را بیرون بیاورید و آن را باز کنید و اگر لازم بود خیلی کم آرد روی آن بپاشید و با وردنه باز کنید و دوباره لبه های بالا و پایینی آن را تا بزنید و نایلون بکشید و داخل یخچال قرار بدهید این کار باید تا 6 مرتبه انجام بدهید و هربار بین آن ها به مدت 20 لحظه داخل یخچال قرار بدهید.

بعد از این مراحل خمیر هزار لایه ی شما آماده میباشد.

از خمیر هزارلا می توانید برای تهیه ی انواع شیرینی استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

[ad_1] طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …