طرز تهیه سرکه برنج و خواص سرکه برنج

[ad_1]

rice vinegar 01 طرز تهیه سرکه برنج و خواص سرکه برنج

طرز تهیه سرکه برنج

همه چیز درباره سرکه برنج

سرکه برنج طعم ملایم و نسبتا شیرینی دارد و یکی از طعم دهنده های اصلی غذاهای آسیایی و سالادهای کره ای می باشد.

سرکه برنج یکی از طعم دهنده های رایج غذاهای آسیایی به خصوص کره ای و ژاپنی می باشد که طعم خاص و منحصر به فردی دارد و در ایران در فروشگاه های لوکس به فروش میرسد.

سرکه برنج یکی از طعم دهنده های مخصوص برای غذاهایی مشابه سوشی ، اونیگیری ، سبزیجات و سالادهای کره ای می باشد.

اگر به آشپزی ملل و غذاهای کره ای علاقه دارید میتوانید سرکه برنج خانگی را را به سادگی و با مواد در معرض در منزل تهیه کنید.

مواد لازم سرکه برنج

 برنج سفید  1 پیمانه
شکر سفید سه چهارم پیمانه
آب 2 پیمانه
مایه خمیر به میزان لازم
سفیده تخم مرغ  در صورت میل‌کردن

rice vinegar 02 طرز تهیه سرکه برنج و خواص سرکه برنج

سرکه برنج خانگی

طرز تهیه سرکه برنج

برنج را به خوبی شسته و حدود 6 ساعت در آب بگذارید خیس بخورد. به ازای هر پیمانه برنج دو مساوی آب افزایش کنید.

بعد از 3 ساعت دانه های خیس خورده را با دست بفشارید تا خرد شود.

زمانه خیس خوردن برنج که به اتمام رسید برنج را داخل یک پارچه پاک ریخته و فشار دهید تا پایان آب برنج خارج شود.

آبی که از برنج کشیده اید را به مدت یک شب کامل در یخچال بگذارید بماند.

به ازای هر پیمانه آب برنج ، سه چهارم پیمانه شکر سفید استفاده کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

آب برنج و شکر را به روش بن ماری حدود نیم ساعت بپزید سپس کناری بگذارید تا خنک شود.

آب برنج را داخل شیشه بریزید و به ازای هر 4 پیمانه آب برنج یک چهارم قاشق سوپخوری مخمر افزایش کنید و مخلوط نمایید تا حل شود.

در کاسه را بسته و در گوشه ای قرار دهید حدود یک هفته استراحت کند.

در طول هفته مایع آغاز به حباب زدن و جوش‌آمدن میکند که کم کم از بین میرود. در این مرحله باید شیشه سرکه را عوض کنید.

در شیشه جدید را بسته و دست‌کم 4 روز دیگر در دمای محیط بگذارید استراحت کند.

مایه آماده شده را که کاملا بوی سرکه گرفته  از صافی رد کنید و دوباره 15 لحظه به روش بن ماری حرارت دهید.

سرکه شما آماده می باشد. اگر میخواهید رنگ سرکه براق باشد هنگام بن ماری کردن به ازای هر 20 پیمانه سرکه یک رقم سفید تخم مرغ در سرکه بیندازید تا ناخالصی هایش گرفته شده و براق شود.

از سرکه برنج برای تهیه انواع سس های خانگی میتوانید استفاده کنید.

rice vinegar 04 طرز تهیه سرکه برنج و خواص سرکه برنج

خواص سرکه برنج

خواص سرکه برنج

طعم سرکه برنج شیرین و ملایم می باشد و بیشتر در غذاهای آسیایی شیرین و ترش استفاده میشود.

سرکه برنج که از تخمیر برنج بدست می آید میتواند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم فشار خون ، پیشگیری از عفونت و سم زدایی بدن شود.

ترکیب سرکه برنج با روغن چای به عنوان مرطوب کننده پوست و کاهش التهاب ناشی از خورشید سوختگی کاربرد دارد.

سرکه برنج سرشار از اسیدهای آمینه می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش اثرات رادیکال های آزاد ضروری هستند.

بیشتر بخوانید:  خرما اکسیر بازیافت انرژی و جوانی

سرکه برنج سبب کاهش کلسترول در عروق خونی شده و از بیماری هایی از قبیل تصلب شرائین و حملات قلبی و سکته مغزی پیشگیری میکند.

مواد پرکار در سرکه برنج از جمله اسید استیک موجود در سرکه برنج سبب کاهش التهاب روده میشود.

قرن هاست که از سرکه برنج در ژاپن به عنوان تونیک دارویی برای سم زدایی کبد استفاده میشود.

سرکه برنج متابولیسم را افزایش داده و به از بین بردن خستگی کمک میکند.

سرکه برنج به دلیل مقدار بالای آنتی اکسیدان ها ، خاصیت عکس سرطانی دارد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و فرق پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …