طرز تهیه خمیر فوندانت

[ad_1]

 %name طرز تهیه خمیر فوندانت

طرز تهیه فوندانت خانگی

خمیر فوندانت یکی از خمیرهایی می باشد که جانشین خامه و برای تزیین کیک استفاده می شود. با توجه به ارزش بالای آن شما می توانید آن را به آسودگی در منزل تهیه کنید. در ادامه آموزش خمیر فوندانت را برای شما آورده ایم.

مواد لازم برای مواد لازم برای تهیه فوندانت کره ای :

پودر شکر 900 گرم
گلوکز 1/2 پیمانه
پودر ژلاتین 1/5 قاشق غذاخوری
آب 1/4 پیمانه
گلیسیرین خوراکی 1 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
عصاره مایع دلخواه (عصاره وانیل)  چند قطره

طرز تهیه خمیر فوندانت:

برای تهیه خمیر فوندانت، ابتدا پودر شکر را الک کنید و در کاسه مناسب و گودی بریزید و کنار بگذارید.

سپس، قابلمه یا کتری را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید. اکنون 1/4 آب مواد لازم را در ظرفی بریزید.

پودر ژلاتین را روی آب بپاشید. حدود 5 لحظه شکیبایی کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند، سپس کاسه ژلاتین را روی کاسه آب در حال جوش‌آمدن قرار بدهید تا بن ماری کنید.

زمانی که ژلاتین ابتدا به حل شدن کرد آن را مرتب هم بزنید تا کاملا ذوب شود و براق شود.

اکنون گلوگز را افزایش کنید و هم بزنید تا گلوکز کاملا حل شود.

بعد از براق شدن ژلاتین و گلوکز کره را افزایش کنید و دائم هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس کاسه را از روی حرارت بردارید و گلیسرین خوراکی و عصاره مورد نظرتان را افزایش کنید.

سپس محلول آماده شده را که هنوز از حرارت نیفتاده می باشد را یکباره در مرکز پودر شکر بریزید. اگر محلول حرارت نداشته باشد و آن را یکباره نریزید، خمیرتان گرایش گرایش می شود و انسجام کافی را پیدا نخواهد کرد.

%name طرز تهیه خمیر فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت آسوده

بعد با یک قاشق چوبی ابتدا به مخلوط کردن کنید تا کمی منسجم شود. زمانی که همه ی مواد به خورد هم رفتند و منسجم شد، دست تان را با گلیسیرین چرب کنید و با انگشتان دست تان ابتدا به ورز دادن خمیر کنید. خمیر فوندانت را با کف دست ورز ندهید. زیرا حرارت کف دست به خمیر فوندانت منتقل می شود و خمیر حالت خودش را از دست می دهد و شکل نمی گیرد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک جنگل سیاه

بعد از اینکه همه ی پودر شکرها را افزایش کردید اما خمیر هنوز چسبناک بود، شما می توانید باز خیلی مقدار کمی پودر شکر را روی خمیر الک کنید و باز ورز بدهید تا خمیر کاملاً منسجم شود. ولی مراقب باشید که هیچ وقت بیش از حد پودر شکر افزایش نکنید زیرا سبب خشکی و انعطاف ناپذیری خمیر می شود.

روی سطح کار پودر قند بپاشید و خمیر را روی آن ورز بدهید. خمیر فوندانت شما کمی نرم می باشد و آماده ی استفاده می باشد.

اما برای اینکه خمیر شایستگی بهتری داشته باشد به مدت یک شب به آن استراحت بدهید تا خوب جا بیفتد. برای همین خمیر را داخل سلفون بپیچید و در کاسه در بسته نگه دارید.

%name طرز تهیه خمیر فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت پیشه ای

نکاتی برای طرز تهیه فوندانت :

خمیر مانده را می توانید داخل سلفون و در کاسه در بسته نگهداری کنید زیرا مقدار زیاد شکر و حرارت ایجاد شده در زمانه تهیه فوندانت سبب می شود که مواد فوندانت تبهکار نشود.

 تمرکزفکر کنید برای تهیه ی خمیر فوندانت میزان مواد لازم را دقیقا اندازه بگیرید تا خمیر خوبی بدست بیاورید.

 سعی کنید برای طرز تهیه فوندانت کیک، همیشه یک روز قبل از استفاده از آن، خمیر را آماده کنید.

 توجه داشته باشید که عصاره مورد نظرتان بی رنگ باشد تا خمیر رنگی نشود. من از وانیل مایع استفاده کردم. شما می توانید از عصاره های میوه ای هم استفاده کنید.

 داغ شدن خمیر فوندانت سبب می شود آن خراب شود و شکل نگیرد.

بیشتر بخوانید:  روش های متفاوت برای تهیه ی شیرینی اشکی

 خمیر فوندانت را نباید داخل یخچال قرار بدهید زیرا شکننده می شود.

 زمانی که خواستید با خمیر فوندانت کار کنید، قطعا پودر قند و نشاسته ذرت روی سطح صاف بپاشید. تا خمیر نچسبد. هر بار هم که با وردنه کار کردید، خمیر را از سطح صاف بلند کنید.

 برای رنگ کردن خمیر فوندانت کافی می باشد یک تا دو قطره رنگ خوراکی را وسط خمیر فوندانت بریزید و با دستکش حسابی ورز بدهید. حواستان باشد قطعا از دستکش استفاده کنید و گرنه دستتان رنگ می گیرد.

با تركيب رنگ ها می توانيد به رنگ مورد نظرتان برسيد مثلا” برای اينكه رنگ طوسی را درست كنید از دو رنگ بنفش و زرد استفاده كنید.

نمونه هایی از تزیین کیک با خمیر فوندانت

%name طرز تهیه خمیر فوندانت

مدل کیک زرافه با خمیر فوندانت

%name طرز تهیه خمیر فوندانت

تزیین کیک با خمیر فوندانت

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

[ad_1] طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان …